13 Nisan 2011 Çarşamba

EVDEÇOCUKVAR NEDEN VAR...?

Yaşadığınız bölgeye hizmet verebilecek çocuk bakıcısı, dadı, özel öğretmen, aupair, evcil hayvan bakan kişiler, hasta ve yaşlı bakımı yapabilecek kişiler, ev işleri çalışanlarının kişisel bilgilerine, deneyimlerine, eğitimlerine ve kontak bilgilerine kolayca erişim.


Uzun süreli bebek bakıcılarından, saatlik hizmet verebilecek abla ve abilere yada ev ödevlerinde yardımcı olabilecek özel ögretmenlere ulaşabilirsiniz.


Anadili İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Çince ve İspanyolca olan aupair bilgilerine ulaşabilir ve ihtiyacınız olan dönemlerde evinizde misafir edebilirsiniz. Bu sayede hem çocuğunuzun hem de sizin yabancı dilinizi geliştirme ve kendi ortamınızda farklı kültürleri tanıma şansına sahip olabilirsiniz.


Tüm bakıcı, öğretmen ve aupair’lerin profil bilgileri, referansları, kendilerine verilmiş oylama sonuçları, uygun olduğu zaman çizelgeleri, eğitim durumu ve varsa sertifika bilgilerini görebilirsiniz.


E-mail ile aynı gün müşteri destek merkezimizden destek alabilirsiniz.


İster, iletişim Garantsi ile seçtiğiniz kayıtları ulaşabilme garantisi dahilinde siz arayın.


İster, Eleman Sağlama Garantisi ile danışmanlık paketlerimizden faydalanın ve sizin için en uygun kişiyi biz araştıralım, iş görüşmenizi ofisimizde planlayalım. 6 ay boyunca da eleman değiştirme garantisi sağlayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder