8 Nisan 2013 Pazartesi

BAHÇEŞEHİR DE HAFTASONU OYUN ABLASI ARIYORUZ. İLAN NO 271 - www.evdecocukvar.com

2 yaşında oğlumla evde sadece haftasonu Cts. ve pazar günleri ilgilenecek( aktiviteler,faaliyetler,oyun,havuz ve bahçede zamanı değerlendirme,öz bakım,vb.) ;dışarıda aileyle birlikte çıkıldığı zamanlarda mekanın koşullarına göre ( beslenme, özbakım, oyun,park, gezi, vb. ) günün iyi bir şekilde verimli ve eğitici oyunlarla desteklenerek değerlendirilmesi ve organize edilmesi. Ailenin evde olmadığı zaman diliminde yine "evde"bölümünde anlattığım faaliyetlerin sürdürülmesi, bunun yanı sıra beslenme, özbakım ve uyku düzeninin zamanında giderilmesi. Nadiren Cumartesi günü anne - babanın dışarıda bir organizasyonu olduğunda  karşılıklı zamanı önceden belirtilerek, uygunluğa göre evde çocukla ilgilenilmesi konusunda destek verilmesi. Bu çok sık olabilecek birşey olarak düşünülmesin olabilirliğini ifade etmek istedim.
Sabırlı, samimi, içten, özverili, çocuğun yaşı gereği psiko- sosyal gelişim özellikleri hakkında bilgi sahibi olması, iletişimin her zaman bu gelişim özelliklerini bilerek kurulması, günün iyi bir şekilde organize edilebilmesi, 2 yaş çocuğunun dengesi tam oturmadığı için yürürken, oynarken dışarıda ya da evde her zaman güvenlik önleminin alınması, çocuğun korunması, beslenme, uyku, özbakımının zamanında yapılması, anne- babanın dışarıda olduğu durumlarda evde, bahçede, havuzda zamanın yine iyi bir şekilde organize edilmesi, çocuğun hoşça vakit geçirebilmesinin sağlanması gibi çalışabilecek kendine inanan, güvenen bu işi yapabileceğini düşünen abla ile bizde çalışmak isteriz. Oğlumuz Barış Olgun, dil gelişimi gayet iyi, gözlemci, keyifli, çok inatlaşmadan uygun bir dille anlatıldığında veya dikkati dağıtılarak yapılmaması gereken şeyden uzaklaştırılabilecek tatlı bir çocuktur.

Hafta içi izin/ ULAŞIM: Bakırköy'den/ E-57, Mecidiyeköy'den/ E- 58, Taksim'den/ 76-E, Yenikapı'dan/ 146-T, metrobüs ile avcılara gelinip minibüs ile bahçeşehir merkeze ulaşım, Avcılar'dan minibüs ile bahçeşehir Migros'a gelinebilir. Tüm ulaşımlarda bahçeşehir merkez Migros'ta inilip, Eston şehir 3. Mah. Ücretsiz Servisi'ne binilecek , bu servisle 2 km' lik bir mesafe yaklaşık 5 dk. kadar evin önünde ulaşım tamamlanacaktır.   BAŞVURU: http://www.evdecocukvar.com/ilanlarimizDetay.aspx?iid=271&aid=9868

1 yorum: